About us

"O imagine valorează cât o mie de cuvinte" Fred R. Barnard

Pentru cei care caută cele 1000 de cuvinte din imagine, Pro Mariaj este artistul momentelor importante din viața ta, oferind o gamă completă de servicii foto-video-grafică la o calitate Super Full HD, în viziunea artistică originală a lui Nicu Bostan.

Un drum lung de-o viață în spiritul artistic-pasiunea pentru artele frumoase s-a manifestat contrastant la Nicu Bostan, încă de mic. De la pictură la fotografie, parcursul artistic al fotografului a cunoscut liceul de artă și o facultate de specialitate în tehnici fotografice și vizuale.

Astăzi, cu peste 13 ani de experiență pe piața profesionistă foto-video și activități desfășurate pe piața națională, Nicu Bostan se prezintă ca un expert în fotografie și un talent sensibil în ceea ce privește compoziția și partea artistică a acestei industrii.

Pro Mariaj este transpunerea în realitate a viziunii lui Nicu Bostan, concretizată în proiecte complexe și de succes. Pentru atingerea obiectivelor artistice, fiecare sesiune artistică este întreținută de o echipă omogenă de profesioniști din domeniul foto, video, editare grafica, aleși cu rigurozitate după valori înalte de cunoaștere a esteticului și a tehnicilor artistice. Datorită complexității artistului Nicu Bostan, fiecare ofertă Pro Mariaj este personalizată în detaliu după dorințele clienților, în acord cu consultanța de specialitate oferită de acesta. Indiferent de flexibilitatea oferită clienților și de criteriile alese de aceștia, Pro Mariaj garantează pentru orice proiect, indiferent de cerințele și bugetele alocate, cel mai bun produs fotografic, garantând să păstreze nu doar imaginea clipelor, ci și emoțiile acestora. La Pro Mariaj, arta îmbină trendurile.

Tehnologie up-to-date, echipe de până la 6 oameni de teren, transmisii live ale evenimentelor, suport vizual ultra performant, drone și macarale, artiști grafici cu experiență, printuri la calitate superioară și optică de top, garantează capturi integrate ale nunților, botezurilor sau a altor ceremonii private. Mai mult decât un concept, Pro Mariaj este o pasiune împărtășită clienților noștri, iar deviza sub care ne găsim motivația de a deveni din ce în ce mai buni, este entuziasmul pe care-l găsim la clienții pentru care noi ne-am dedicat.

Pentru o supradoză de entuziasm, vă invităm să ne contactați!

“Pentru mine, fotografia înseamnă magie. In zeci de nuanțe și emoții să surprinzi viața, la început de drum. Ma consider un norocos deoarece am șansa sa fiu părtaș la fericirea altora în cele mai tainice momente: căsătoria și botezul. Pasiunea pentru fotografie o împărtășesc alături de o echipă extraordinară de profesioniști.

Împreuna va dăruim momente unice surprinse în fotografii superbe."

- Nicu Bostan